Bokslussen 2013

Lördagen 7 september släpper vi äntligen nya Bokslussen-böcker! Håll utkik på biblioteken, i Lilla Edets centrum och på Folkets hus.
De böcker som ingår i årets utdelning kommer finnas här på bloggen indelade i lite olika genrer.

torsdag 17 november 2011

Utpekad


"Hur ofta hade inte Nathan hört folk på teve säga att de inte kunde fatta att deras trevliga granne hade visat sig vara en mördare eller terrorist. Människor kunde dölja de mörkaste, mest fruktansvärda hemligheter inom sig. Var det möjligt att pappa - den han älskade och litade på allra mest - hade dödat tre flickor?"
(Utpekad, s. 49)

I Utpekad blir Nathans pappa gripen misstänkt för mord. Det måste bara var ett misstag! Men när Nathan börjar fundera så har ju hans pappa betett sig lite konstigt, och dagen för mordet var han ju ganska sen till deras fisketur och hade långa rivsår på armarna...

Det här är en lättläst bok för dig som gillar spänning och brott. Vill du ha fler lättlästa böcker? Leta efter Kråkflickan och  Sprickan som också är Bokslussen-böcker! Kråkflickan handlar om en tjej som blir retad i skolan och bestämmer sig för att ta revansch. I Sprickan är det Jaspal som har problem med rasister som trakasserar honom och hans familj.  Bokslussen-böckerna finns också att låna på biblioteket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar