Bokslussen 2013

Lördagen 7 september släpper vi äntligen nya Bokslussen-böcker! Håll utkik på biblioteken, i Lilla Edets centrum och på Folkets hus.
De böcker som ingår i årets utdelning kommer finnas här på bloggen indelade i lite olika genrer.

torsdag 17 november 2011

Besatt

Elly har sedan länge varit kär i sin bästa kompis och granne Carl. Hon vill så gärna att det ska bli mer än några kyssar på fyllan mellan dem men hon har svårt att hitta modet att berätta för honom hur hon känner. Hon låter det bero och försöker att få honom svartsjuk genom att dejta andra killar. Den taktiken funkar ganska bra fram till den dagen då det börjar en ny tjej på skolan: Sandy. Hon är snygg, rik, trevlig och alla på skolan tycker att det är så coolt att hon kommer från USA. Sandy och Carl blir ett par och Elly ser sina chanser att få Carl bli lika med noll. Elly blir desperat och besatt av att splittra Carls nya förhållande. Hon intrigerar och spelar på Carls lättväckta svartsjuka för att bända isär honom och Sandy men Ellys egoism får ett brutalt slut.

Anne Cassidys Besatt består av lika delar thriller och kärlek och är full av överraskningar. Riktigt spännande! Vill du ha mer spänning så ge dig ut att leta efter Bokslussen-boken Shoo len av Douglas Foley  eller varför inte låna Anne Cassidys senaste bok Oskyldiga på biblioteket.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar