Bokslussen 2013

Lördagen 7 september släpper vi äntligen nya Bokslussen-böcker! Håll utkik på biblioteken, i Lilla Edets centrum och på Folkets hus.
De böcker som ingår i årets utdelning kommer finnas här på bloggen indelade i lite olika genrer.

fredag 18 november 2011

Tretton skäl varför

När Clay kommer hem står det ett paket till honom på trappen. Det visar sig vara band som hans döda skolkompis Hannah har spelat in. Clay först inte vill lyssna på banden men när han får höra att det är Hannahs röst som berättar och att de som fått banden är de 13 personer som på något sätt bidragit till hennes död, måste han lyssna. Till banden hör en karta över platser i stan som spelat en roll i Hannah liv. Medan Clay vandrar runt till platserna lyssnar han på Hannahs hemska berättelse och efter den natten är inte världen sig lik.

Börjar du läsa den här boken kommer du definitivt inte kunna göra något annat förrän den är utläst! Jay Ashers Tretton skäl varför är en ganska sorglig bok och tänkvärd bok, vill du ha fler sorgliga böcker om svåra ämnen är 14 år till salu och Jag saknar dig Jag saknar dig bra boktips. Båda är Bokslussen-böcker, efterlys dom i kommentarerna!

1 kommentar:

  1. En spännande bok som verkligen berör. Tänkvärt vad små förflugna ord eller handlingar kan få för konsekvenser! Lättläst. Svår att lägga ifrån sig.

    SvaraRadera