Bokslussen 2013

Lördagen 7 september släpper vi äntligen nya Bokslussen-böcker! Håll utkik på biblioteken, i Lilla Edets centrum och på Folkets hus.
De böcker som ingår i årets utdelning kommer finnas här på bloggen indelade i lite olika genrer.

torsdag 17 november 2011

Agnes Cecilia - En sällsam historia

När föräldralösa Nora flyttar med sin fosterfamilj till  en ny lägenhet börjar det hända märkliga och oförklarliga saker. Nora hör fotsteg i lägenheten fastän ingen är hemma, familjens hund Ludde börjar bete sig konstigt och Nora får underliga telefonsamtal. Någon har ett budskap till ett Nora...     
                                                                                        
Fler tips på spökhistorier är Celia Rees De försvunna - den lilla stadens spökhistorier om underjordiska gångar, gamla pest-gravar och försvunna barn verkar vara på riktigt.
Blodsbarn av Tim Bowler om Will som vaknar upp på sjukhuset med minnesförlust och måste börja ta reda på vad som egentligen hänt och vad hans syner betyder.
Kyrkogårdsboken av legendariska Neil Gaiman som handlar om föräldralösa Ingen som växer upp på en kyrkogård och uppfostras av spöken. Något ont väntar honom utanför kyrkogrådsmurarna men Ingen kan ändå inte låta bli att utforska världen utanför murarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar