Bokslussen 2013

Lördagen 7 september släpper vi äntligen nya Bokslussen-böcker! Håll utkik på biblioteken, i Lilla Edets centrum och på Folkets hus.
De böcker som ingår i årets utdelning kommer finnas här på bloggen indelade i lite olika genrer.

torsdag 17 november 2011

Här ligger jag och blöder

Det är verkligen inte Majas vecka! Inte nog med att hon sågar av sig halva tummen och att hela skolan gottar sig åt det, hennes pappa tror dessutom att hon gjort det med flit! Ännu mer otur har Maja när hon åker för att hälsa på sin mamma i Norrköping och upptäcker att mamman är spårlöst försvunnen. Hon möter inte Maja på stationen som hon brukar, finns inte heller hemma i huset och hon svarar inte på telefon. Okej att Majas mamma inte beter sig som andra föräldrar och har aldrig stått Maja särskilt nära men hon har aldrig glömt bort när det är Majas helg. Maja blir ensam kvar i stan och innan hon sätter sig på tåget hem igen har hon oroat sig massor över sin försvunna mamma, träffa en ny mystisk kompis och blivit kär.

Här ligger jag och blöder av Jenny Jägerfeld är en rolig men också ganska allvarlig bok. Vill du ha fler böcker i samma stil så leta upp Det är så logiskt alla fattar utom du eller Linas kvällsbok. Båda böckerna är Bokslussen-böcker men finns såklart också att låna på biblioteket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar