Bokslussen 2013

Lördagen 7 september släpper vi äntligen nya Bokslussen-böcker! Håll utkik på biblioteken, i Lilla Edets centrum och på Folkets hus.
De böcker som ingår i årets utdelning kommer finnas här på bloggen indelade i lite olika genrer.

torsdag 24 november 2011

Nick och Norahs oändliga låtlista

Norah möter Nick (eller om Nick möter Norah?) på ett ovanligt sätt! Visst har Norah spanat in Nick när han spelade med sitt hippa band på klubben men hon har absolut inte tänkt prata med honom. Hon är där för musiken och har fullt upp med att ta hand om sin kompis som utan undantag alltid dricker på tok för mycket. Nick har inte heller tänkt något särskilt om Norah men när han ser sitt ex med en ny pojkvän i släptåg komma mot honom kan han göra vad som helst för att fly. Därför ber han närmsta tjej, vilket råkar vara Norah att låtsas vara hans flickvän i fem minuter för att undvika exet. Det blir mer än fem minuter och en vild natt i New York!

Nick och Norahs.. handlar mycket om musik och några av låtarna som är med i boken hittar du på den här spotify-listan: Nick och Norahs oändliga låtlista

Boken är skriven av Rachel Cohn och David Levithan och de har också skrivit riktigt bra böcker på egen hand - En bit av mig fattas och Du vet var jag finns - båda finns att låna på något av biblioteken i Lilla Edet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar