Bokslussen 2013

Lördagen 7 september släpper vi äntligen nya Bokslussen-böcker! Håll utkik på biblioteken, i Lilla Edets centrum och på Folkets hus.
De böcker som ingår i årets utdelning kommer finnas här på bloggen indelade i lite olika genrer.

torsdag 17 november 2011

Skuggvarelser


Skuggvarelser och Blodets röst av Magnus Nordin är de två första delarna i en superspännande svensk varulvsserie! Boken handlar om Daniel som bor i en liten by på Gotland med sin alkoholiserade pappa. Daniels mamma gick bort några år innan berättelsen börjar och sen dess har både hans pappa och bilskroten som han låter Daniel slava på förfallit. Daniel längtar verkligen efter att något ska förändras  och det kanske är därför han blir så nyfiken på familjen som flyttar in i byns ödehus som stått tomt i masor av år. Att det i familjen finns en sjukt snygg tjej - Kira, är ju såklart också ett plus. Daniel och Kira börjar träffas men något står inte rätt till i den nyinflyttade familjen. Kira är rädd för sin styvpappa och hon kan bara träffa Daniel i hemlighet och knappt ens då. Samtidigt börjar det hända märkliga saker i den gotländska turistidyllen och snart är både Daniel och Kira riktigt illa ute.

Gillar du Twilight så är det här en serie för dig! Än så länge finns det en del till, Skuggvandrare  som är precis lika spännande! Hela serien hittar du på Lilla Edets bibliotek liksom andra böcker om varulvar och vampyrer:



Frost - Mercy Falls vargar 1 av Maggie Stiefvater
Släktet av Guillermo del Toro
De som går igen av Marcus Sedgwick

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar