Bokslussen 2013

Lördagen 7 september släpper vi äntligen nya Bokslussen-böcker! Håll utkik på biblioteken, i Lilla Edets centrum och på Folkets hus.
De böcker som ingår i årets utdelning kommer finnas här på bloggen indelade i lite olika genrer.

måndag 14 april 2014

Fallen Ängel


Becca Fitzpatrick är en väldigt duktig författare. Jag älskar boken hon skrivit som heter Fallen Ängel, det är den första boken i hennes bokserie.

Allt börjar i den första boken, Nora Grey lever ett normalt liv tills hennes biologilärare en dag sätter henne bredvid den konstiga killen Patch och allt förändras. Nora är chockad över hur mycket Patch vet om henne, hemligheter som hon inte ens berättat för hennes bästa vän eller mamma.  Biologiläraren delar ut en uppgift där de två måste lära känna varandra.  Eftersom att Patch kunde allt om Nora, så vill hon veta mer om honom.

Patch är  inte så öppen för Nora så hon får inte reda på så mycket om Patch men när hon väl får veta hans största hemlighet blir hon rädd, Patch berättar hela sanningen för Nora och samtidigt berättar han vem han verkligen är.

Böckerna är väldigt spännande och man kan inte sluta läsa när man väl börjat, Noras liv är väldigt spännande och så som Becca skriver så tror man att det är verkligt. I böckerna så berättas det mycket om Nora och fallna änglar. 

Jag tycker boken är väldigt spännande och efter att man läst den första boken  så vill man veta resten av historien, det kommer in nya människor hela tiden och efter varje kapitel så kommer det också mer spänning. Om man gillar spännande böcker så tycker jag att man ska läsa Becca Fitzpatrick’s böcker.



/Jasmina



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar